iCrop

Teeltadvies krijgt een nieuwe dimensie met iCrop

iCrop is dé interactieve oplossing voor agribusiness ondernemingen die een sprong voorwaarts willen maken in digitale dienstverlening. Alle informatie, adviezen en bezoeken in een gebruiksvriendelijke en veilige online omgeving. Digitaal advisering leidt tot een betere relatie, minder fouten en hogere opbrengsten. iCrop is een Saas (software-as-a-service) oplossing die uniek voor uw organisatie wordt geimplementeerd.

Adviesorganisatie

Landbouwcoöperatie & distributeur.

Lees meer

Teeltbedrijven

Beheer uw teelt van A-Z.

Lees meer

Afnemers

Uw track&trace 100% op orde.

Lees meer

De unieke mogelijkheden van iCrop

Voor bedrijven die dagelijks bezig zijn met teeltadvies

TeeltTijdlijn

De teeltadviseur en teler werken samen op de TeeltTijdlijn. Hierop staan de teeltadviezen, perceelsbezoeken, foto's en taken.

TeeltRecepten

Alle teelthandelingen voor de teelt gereed zetten voor uw telers. De teeltrecepten kunnen dynamisch worden aangepast op basis van perceelsbezoeken of gewasgroei modellen.

TeeltChat

Snel en eenvoudig berichten versturen naar telers en adviseurs. 

TeeltGEO

Creeër bouwplannen met iCrop GEO-module. De GEO-module stelt u in staat om beelden van drones, satellieten of andere sensoren te interpreteren en visualiseren.

Apps

Voeg apps toe en (her)gebruik de teeltdata in andere applicaties.  Delen teeltgegevens met uw BMS, Beregeningsadvies of ziektedruk-applicatie.

TeeltAlerts

Dagelijkse berichten over teelt-activiteiten en ziektedruk.

icrop app

VRAGEN of DEMO

Bent u geïnteresseerd in de voordelen voor uw bedrijf? Mail of bel ons voor een vrijblijvende demo die wij u graag aanbieden op uw locatie.

Bel +31 (0)13 580 23 41 of stel uw vraag via onderstaande button.

Klanten

  • 1